Eurovaalit


Tämän kevään eurovaalit ovat todella tärkeät. Näissä ratkaistaan Euroopan suunta. Se, voittavatko EUta hajoittavat, ilmastopolitiikassa takapakkia haluavat, ihmisoikeuksia polkevat ja oikeusvaltiota särkevät voimat. Vai sellaiset puolueet, jotka rakentavat ja ratkaisevat aikamme isoja haasteita, jotta tulevaisuus olisi parempi.

  

Vaalipäivä on sunnuntai 9.6. ja ennakkoäänestys on 29.5.-4.6. Minua voit äänestää numerolla 203 koko Suomessa. 

   

Itse olen vahvan EUn kannattaja – näen, että moni asia kannattaa ratkaista nimenomaan EU-tasolla. Esimerkiksi nykyhetken ekologinen kriisi kannattaa ratkaista nimenomaan Euroopan Unionin yhteisellä ilmasto-, ympäristö- ja luontopolitiikalla. Se samalla tasaa pelikenttää yritysten, maataloustuottajien ja teollisuuden välillä kilpailukyky varmistaen.

Lisäksi tämä geopoliittinen tilanne myös sellainen, jonka vuoksi EUn on tarpeen olla vahva ja yhtenäinen. Ei vain näennäisesti joissain rajatuissa kysymyksissä – vaan aidosti läntisenä arvoyhteisönä.

Minun vaaliteemani ovat vahan EU:n lisäksi maatalous, eli ruoantuotannon kestävyysmurroksen edistäminen, metsät sekä aluepolitiikka. Lue lisää teemoistani. 

 

    

Share Button