Ehdolla eduskuntavaaleissa

Silja Keränen

Minut nimettiin juuri vihreiden ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin. 🤩

 

On kyllä oikeasti hienoa lähteä tavoittelemaan paikkaa kansanedustaja. Siinä työssä saisi yhdistettyä Kainuun, Pohjois-Suomen ja meidän maakuntien asian ajamisen minulle tärkeisiin luonto- ja ympäristöasioihin. Ilmaston lämpeneminen ei valitettavasti mene tauolle, vaikka niin haluttaisiinkin. Samoin meidän ihanan luonnon puolesta on tärkeä toimia.
 
Omien pienten myötä lasten, nuorten ja perheiden asiat ovat minulle myös todella läheisiä ja tärkeitä. On olennaista huolehtia, että jokainen lapsi saa hyvät lähtökohdat elämään. Nuorten hyvinvoinnista on myös pidettävä huolta – etenkin riittävistä mielenterveyspalveluista.
 
Koen, että olen vihreissä profiloitunut etenkin aluepolitiikan sekä maa- ja metsätalouspolitiikan asiantuntijana. Haluankin, että eri puolilla Suomea on asumisen edellytykset kunnossa ja että valtio siitä osaltaan huolehtii hyvällä aluepolitiikalla. Omavarainen ruoantuotanto, huoltovarmuuskysymykset sekä metsätalouspolitiikkaan liittyvien luonto- ja talousnäkökohtien yhdistäminen ovat minusta äärimmäisen inspiroivia ja todella tärkeitä teemoja.
 
Oulun vaalipiiristä on valittu vihreä kansanedustaja vuodesta 1987 lähtien. Tällä hetkellä tehtävässä toimii oululainen Jenni Pitko, joka on ehdolla jatkokaudelle. Olisiko nyt aika kahdelle vihreälle kansanedustajalle, ja ensimmäiselle kainuulaiselle vihreälle kansanedustajalle? ❤️
Share Button